keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

CED

Magyarország közép-európai exportösztönzési és gazdaságfejlesztési törekvéseinek operatív megvalósítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium intézményeként a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. látja el teljes körűen.

A környező országokban, illetve Lengyelországban, Csehországban, és Olaszországban működő összesen 23 külképviselet, valamint a hazánk megyeszékhelyein tevékenykedő irodái révén pontos képpel rendelkeznek mind a kereslet, mind pedig a kínálat tekintetében. Céljuk, hogy ezeket összehangolva elősegítsék a magyar vállalkozások sikeres külpiacra lépését, ezáltal pedig hazánk exportvolumenének bővülését, a régió gazdasági versenyképességének fokozását.

Széleskörű, a kereskedelmi folyamatok valamennyi szegmensét lefedő szolgáltatási portfóliókat a magyar vállalkozások igényeihez, illetve a nemzetközi trendekhez szorosan illeszkedve alakították ki. Mindez biztosítja, hogy valamennyi partner – méretétől és exporttapasztalatától függetlenül – a leghatékonyabban vehesse igénybe eszközrendszerüket, amely kiterjed többek között célzott partnerkeresésre és -közvetítésre, konkrét exportlehetőségek monitorozására, regionális szakkiállításokon való kedvezményes részvétel, illetve cégképviselet biztosítására.