keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Magyar-Szlovén Tagozat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége 1998. január 21-i ülésén a kétoldali kereskedelmi-gazdasági kapcsolatok hatékonyabb fejlesztése érdekében döntött a szomszédos országokkal létrehozandó, önálló jogalanyisággal nem rendelkező vegyeskamarai tagozatok létrehozásáról.

A döntést követően 1999. január 1-vel megkezdte működését a Magyar-Szlovén Tagozat zalaegerszegi székhellyel, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorálásával.

A Magyar-Szlovén Tagozat általános célja a Magyarország és Szlovénia közötti gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok ápolása, tagjai gazdasági érdekeinek előmozdítása.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Magyar – Szlovén Tagozat feladata a két ország közötti vállalkozások gazdasági együttműködéseinek elősegítése a kölcsönös előnyökön alapuló kereskedelmi és üzleti kapcsolatok fejlesztése érdekében. A tagozat ugyanakkor a magyar kis- és középvállalkozások számára is értékes információkkal szolgál az adott ország gazdaságával, üzleti szokásaival kapcsolatban, aktívan hozzájárul a partnerkapcsolatok fejlesztéséhez.

Főbb szolgáltatásaink:

  • szakmai rendezvények szervezése
  • segítségnyújtás partnerkapcsolatok kiépítéséhez
  • szakmai tanulmányutak szervezése kiállításokra, vásárokra
  • piacfeltáró üzleti utak szervezése
  • vásárokon való részvétel
  • kiadványok készítése

Elérhetőségeink:

MKIK Magyar-Szlovén Tagozat

8900 Zalaegerszeg, Petőfi S. u. 24.

Telefon: 92/550-515

e-mail: gazdasagfejlesztes@zvkik.hu

Kapcsolódó tartalmak: