keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Üzleti partnerkeresés

A kamara segítséget nyújt az üzleti partnert kereső vállalkozások részére az alábbi adatbázisok segítségével:

MKIK Piactér

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kialakított Vállalkozói Piactér célja, hogy segítse a vállalkozások működését, valamint élénkítse és támogassa a cégek közötti üzleti kapcsolatokat. A Vállalkozói Piactér létrehozásával az MKIK ingyenes lehetőséget kíván biztosítani a vállalkozások számára szabad kapacitásaik, illetve termékeik, szolgáltatásaik megjelenítésére, ezzel is segítve üzleti tevékenységük működését a megváltozott gazdasági helyzetben is.

A lehetőség iránt érdeklődő vállalkozások regisztráció után rögzíthetik ajánlataikat. A vállalkozások által felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó/felajánló által megadott „Kapcsolattartó adatok”-ban megadott elérhetőségeken van lehetőség. A felület a vállalkozások közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem itt történik.

Kamarai vállalkozói adatbázis

A kereskedelmi és iparkamaráknál regisztrált vállalkozások országos adatbázisában való keresést teszi lehetővé.

Exportkalauz

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara online exportsegítő szolgáltatása, mely magában foglalja az:

CED

Magyarország közép-európai exportösztönzési és gazdaságfejlesztési törekvéseinek operatív megvalósítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium intézményeként a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. látja el teljes körűen.

A környező országokban, illetve Lengyelországban, Csehországban, és Olaszországban működő összesen 23 külképviselet, valamint a hazánk megyeszékhelyein tevékenykedő irodái révén pontos képpel rendelkeznek mind a kereslet, mind pedig a kínálat tekintetében. Céljuk, hogy ezeket összehangolva elősegítsék a magyar vállalkozások sikeres külpiacra lépését, ezáltal pedig hazánk exportvolumenének bővülését, a régió gazdasági versenyképességének fokozását.

Széleskörű, a kereskedelmi folyamatok valamennyi szegmensét lefedő szolgáltatási portfóliókat a magyar vállalkozások igényeihez, illetve a nemzetközi trendekhez szorosan illeszkedve alakították ki. Mindez biztosítja, hogy valamennyi partner – méretétől és exporttapasztalatától függetlenül – a leghatékonyabban vehesse igénybe eszközrendszerüket, amely kiterjed többek között célzott partnerkeresésre és -közvetítésre, konkrét exportlehetőségek monitorozására, regionális szakkiállításokon való kedvezményes részvétel, illetve cégképviselet biztosítására.

Aktuális üzleti partnerkereső rendezvényeinkről az ESEMÉNYEK menüpont alatt, illetve heti hírlevelünkből tájékozódhat.