- Elfogadással másokhoz fordulni
- A sormási István Parkhotel az érzékenyítő programon
- Mindig van hova fejlődni
- Ismeretek bővítése, elfogadás erősítése a diákokban
- Vendéglátósok felkészítése a speciális étrendigényű vendégekre – A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a GASTROTOP projektben
- Mindenmentes sütemények szívvel, lélekkel – A Lel Ki Főzde cukrászdákban bátran válogathatnak az ételérzékenyek
- Ételallergia és az ételintolerancia – Hogyan lehet különbséget tenni közöttük?
- Gluténérzékenység – Egyetlen betegség, ami diétával gyógyítható
- Ha elfogadod, a legjobbat tudod kihozni belőle
- Borda Attila: Legyünk fogékonyak az új ismeretekre
- Hogyan őrizzük meg bélflóránk egészségét?
- Hogyan készítsünk cukrászsüteményeket mentesen?
- Mentes cukrászképzés – Hogyan vélekednek a résztvevők?
- Ételek az ételintoleranciás vendég igényei szerint – Beszélgetés Deák Petrával, a ’mentes’ szakácsképzés vezetőjével
- Egyetlen gyógymód a szigorú diéta – A Lisztérzékenyek Zala Megyei Egyesülete a gluténérzékenységről
- Okai, tünetei, terápiáját szolgáló étrendjei – Dietetikust kérdeztünk az ételallergiáról és az ételintoleranciáról
- Legyen kenyerünk kézműves! – Beszélgetés Nagy Zsolttal, a Partisan Kézműves Pékség tulajdonosával
- Gyakorlatba átültethető hasznos tapasztalatokat szereztek – A ’mentes’ szakácsképzés résztvevőit kérdeztük
- Hiánypótlónak bizonyult a mentes cukrász- és szakácsképzés – A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara további feladatai a GASTROTOP projektben
- A táplálkozás és az életminőség összefüggéseiről – A ZMKIK GASTROTOP workshopján
- „Süssünk-Főzzünk Együtt Mentesen!” – Magyar-horvát közös sütés-főzés workshop
- Óriási a felelősség az ételallergiás és ételérzékeny emberek vendéglátásában
- Foodtest, dietetikus által meghatározott étrend Nagy segítség, ha ételérzékeny vagy
- A Gabonakutató élelmiszer-innovációja: A FE-mini és a GK FOOD gluténmentes termékcsalád
- A diétázó is jóízűen és boldogan egyen! Beszélgetés Mester Miklóssal, a glutén- és mindenmentes élelmiszerek gyártójával
- A képzések lezárását szolgálta a workshop Süssünk-főzünk együtt mentesen! – I.
- Közös munkálkodás tapasztalatcserével, jó hangulatban Süssünk-főzünk együtt, mentesen! – II.
- A diétás étkeztetés biztosítása a kórházban
- A MATE Kaposvári Campusa a GASTROTOP projektben
- Workshopok, képzések A GASTROTOP projekt – projektpartnerek záró konferencián összegezték az eredményeket
- A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara feladatai a Gastrotop projektben