keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Vendéglátós Mesterklub

A mestervizsgáztatás a gazdaságot képviselő kamarák feladata, kompetenciája, amelyet a kamara kiemelt feladatként kezel. Néhány éve a tanulók gyakorlati képzésének egyik feltétele, hogy a gyakorlati oktató rendelkezzen mestercímmel. A jogszabályi előírásnak való megfelelést a képzési költségekre vonatkozó egyedi támogatási konstrukciók is segítették, így több különböző szakmában több száz szakember szerezhetett mestercímet az elmúlt években.

Létszámban és aktivitásban is a vendéglátóipari szakmák mesterei emelkedtek ki a többiek közül, így a részükről jelzett igény alapján 2016. októberében a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorálásával megalakult a ZALAI VENDÉGLÁTÓS MESTEREK KLUBJA.

A klub üléseire várunk minden olyan Zala vármegyében élő szakács, pincér és cukrász mestert, aki nyitott arra, hogy három havonta egy szakmai találkozó keretében megvitasson egy-egy aktuális témát, illetve emellett kevésbé formális találkozókon, rendezvényeken (pl. borkóstoló, szakmai kirándulás, stb.) részt vegyen.

További információ kérhető: Szombath Valéria, gazdaságfejlesztési vezető – 92/550-515