keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai szolgáltatások

A gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. törvény így fogalmaz preambulumában: „Az állam gazdasági szerepvállalásának csökkentéséhez szükség van a gazdasággal összefüggő közfeladatok egy részének a gazdálkodó szervezetek által köztestületi formában, önigazgatás útján történő ellátására. Az egyesülési jog alapján működő egyesületek jogainak és érdekeinek tiszteletben tartásával, a gazdaság fejlesztésével, támogatásával, általános érdekeinek előmozdításával, az Európai Uniós integrációval, a regionális fejlesztéssel kapcsolatos tevékenységek elősegítése céljából, a gazdasági tevékenységet folytatók önkormányzat alakításához való jogát elismerve, az Országgyűlés a gazdasági kamarákról a következő törvényt alkotja…”

Ebben a rovatunkban összegyűjtöttük, milyen szolgáltatásokkal, tevékenységekkel járul hozzá a fenti cél, a gazdaságfejlesztés, érdekérvényesítés elősegítéséhez a kamara. Ezek a tevékenységek sok esetben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásaként valósulnak meg (több esetben a területi kamarák együttműködésével).Természetesen vannak olyan tevékenységek, szolgáltatások is, melyek Kamaránk működésében, vagy kezdeményezésében valósulnak meg.

Kérjük, böngéssze végig a jobb oldali menü elemeit, hiszen számos olyan információt, szolgáltatást találhat, amely segítheti az Ön vállalkozása sikerességét! Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk, segítünk!