keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Rólunk

Magyarországon 18 megyeszékhelyen működik EUROPE DIRECT európai uniós tájékoztató szolgálat, a Zalaegerszegen működő EUROPE DIRECT ennek a hálózatnak tagja.

A EUROPE DIRECT központok célja, hogy közelebb hozzák Európát a helyi emberekhez, és elősegítsék az EU jövőjéről szóló vitákban való részvételt.

Az Europe Direct Zala irodájának egyik legfontosabb célkitűzése a lakosság aktív érdeklődésének felkeltése maga az Európai Unió iránt, illetve az EU jelentőségének nyomatékosítása, az Európai Unió aktualitásainak pontos és szakszerű bemutatása. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényeken.

Az iroda szolgáltatásai személyesen, telefonon és e-mail-ben is elérhetők az érdeklődők számára. A Europe Direct Zala aktívan jelen van a közösségi médiában is, ahol naprakész, hiteles és tényszerű tájékoztatás nyújt uniós ügyekben, valamin  arra is törekszik, hogy párbeszédet folytasson a polgárokkal az Unió helyzetéről és jövőjéről.