keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Videóverseny felhívás

Az Európai Unió nem csak egy távoli intézmény, hanem a mindennapjaink része. A 2024-es európai parlamenti választások alkalmából elindítjuk videóversenyünket, melyben arra buzdítunk, hogy oszd meg velünk, mit jelent számodra az aktív részvétel Európa jövőjének alakításában.

A 2024-es Európai Parlamenti választások témájában meghirdetett videóverseny célja, hogy a résztvevők kreatív és szórakoztató módon sajátítsák el és mutassák be tudásukat az európai parlamenti választások folyamatáról.

A feladat: Egy rövid videó készítése (maximum 2 perc), amely bemutatja, miért fontos részt venni az európai parlamenti választásokon. A videó legyen kreatív, használhat szórakoztató elemeket, lehet humoros, vagy éppen drámai hangvételű – a lényeg, hogy az üzenet elgondolkodtasson és informáljon!

Beküldési Határidő: A versenyre beküldött videóknak 2024. június 04-ig kell beérkezniük a zala@europedirect.hu e-mail címre.
Videó Formátuma: A videónak mp4 formátumban, legfeljebb 2 perc hosszúságú kell lennie.
Tartalom: A videónak az európai parlamenti választásokkal kapcsolatos tájékoztató jellegű tartalmat kell bemutatnia, kreatív és szórakoztató módon.

A legjobb videó készítőjét 50.000 forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

A videót egy e-mailben, csatolt fájlként kell elküldeni a zala@europedirect.hu címre. A levél tárgya legyen: „2024-es EP Választások Videóverseny – [Résztvevő Neve]”. Az e-mailben szerepeljen a résztvevő neve, életkora, elérhetősége és rövid leírása a videóról.

VERSENYFELHÍVÁS