keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Vállalkozó nők világnapja

A Vállakozó Nők Világnapja alkalmából 2022. november 22-én 10:00-18:00 között a Women’s Entrepreneurship Day – WED és a JÓL-LÉT Alapítvány szervezésében kerül megrendezésre a „Nők határok nélkül” konferencia. A rendezvénynek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) ad otthont.

Magyarországon 5. alkalommal szervezik meg az ENSZ égisze alatt kezdeményezett, a világ 144 országára kiterjedő Vállalkozó Nők Világnapja (WED) globális kampány hazai eseményét, mely a vállalkozó nők és női kezdeményezések fenntarthatóságára, a globális és helyi problémák megoldásában való részvételének pozitív hatására hívja fel a figyelmet.

Bár az utóbbi években Magyarországon is egyre inkább láthatóvá váltak a női vezetők és vállalkozó nők, erősödött tudatosságuk, egyre több közösség jön létre, érdekérvényesítő képességük javítása valamennyiünk számára kulcsfontosságú a biztonságos jövő megteremtéséhez.

A rendezvény kiváló lehetőséget ad női vállalkozások networkingjére és tudáscseréjére. Az esemény hivatalos oldala itt található: https://fb.me/e/3fmI0Ty0n