keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Vállalkozásfejlesztési Program indult 3 járásban!

Három járásban  indult el a közös beszélgetés a polgármesterekkel a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a Vállalkozókkal” vállalkozásfejlesztési projektje keretében.

2024. február 22-én Zalaszentgróton, február 27-én Lentiben és február 28-án Letenyén megvalósuló programon a résztvevő polgármesterek rövid tájékoztatót kaptak a vállalkozásfejlesztési programba nyújtott szolgáltatásokról. Az első félévben számos szakmai fórum, workshop valósul meg a térségekben, ahol a cél a gondolatébresztés, szemléletformálás és a közösségépítés.
A programba bekapcsolódó vállalkozások ingyenes képzéseken, külföldi tanulmányúton is részt vehetnek, vagy igényelhetnek személyes tanácsadási lehetőségeket a vállalkozásfejlesztés és képzés témakörökben.

A járási települések polgármesterei üdvözölték a lehetőséget és segítik a program népszerűsítését. A megbeszélés alkalmával elindult a közös gondolkodás a  járás vállalkozásainak fejlesztésével kapcsolatban és számos jó gyakorlat is megosztásra került az aktivitásuk ösztönzésre.

A program fő célja, a vállalkozások fejlődésének, versenyképességének elősegítése és felzárkóztatásuk támogatása a gyengébb gazdasági- és adóerejű területeken, ez Zala vármegyében Zalaszentgrót, Lenti és Letenye járások.

A további eseményekről, ingyenes képzésekről, ingyenes tanácsadási lehetőségekről tájékoztató a https://zvkik.hu/vallalkozoknak/vallalkozasfejlesztesi-program/ menüpont alatt érhető el.

Bővebb információ:

Rózsás Renáta vállalkozásfejlesztési referens
Telefon: 92/550513, 30/685-4130

Mazzagné Borsos Andrea képzési tanácsadó
Telefon: 92/550-517, 30/487-0807

E-mail cím: vfp@zvkik.hu