keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Szövetségben a Vállalkozókkal program

A „Szövetségben a Vállalkozókkal” vállalkozásfejlesztési projekt a vállalkozások fejlődésének és versenyképességének elősegítése érdekében jött létre, melynek célterületei a Zalaszentgróti, a Lenti és Letenyei járások.  Célunk, hogy az itt működő mikro-, kis- és középvállalkozások számára széleskörű támogatást nyújtsunk, lehetőséget biztosítva számukra a növekedésre és a sikerre.

Projektünk sokrétű tevékenységeket foglal magában: a célterületeken a valós gazdasági helyzet feltérképezésére térségi elemzéseket készítünk, szakmai előadásokat és fórumokat szervezünk, márkaépítés, online jelenlét és AI témában tréningeket tartunk, a célterület vállalkozói számára lehetőséget biztosítunk a GreenTech Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferencián való megjelenésre.

Mindezek segítségével az üzleti szereplők elsajátíthatják a legfrissebb ismereteket és módszereket, amelyek kulcsfontosságúak a versenyképesség megőrzéséhez és növeléséhez.

Képzési és vállalkozásfejlesztési mentoraink személyre szabott tanácsadást nyújtanak az érintett vállalkozásoknak, segítve őket az egyedi kihívások kezelésében és a célok elérésében.

Az üzleti közösségek létrehozása és működtetése révén pedig egy erős hálózatot építünk fel, amely összeköti a vállalkozásokat és lehetőséget teremt a kölcsönös támogatásra és együttműködésre.

A vállalkozásfejlesztési projektünk által a Zalaszentgróti, a Lenti és Letenyei járások vállalkozásai nem csak új ismeretekre tehetnek szert, hanem egy erős hálózat tagjává válhatnak, amely lehetővé teszi a sikeres együttműködést és a növekedést.

További Információk a programmal kapcsolatban:

Rózsás Renáta – vállalkozásfejlesztési referens

Telefon:92/550-513 30/685-4130

Mazzagné Borsos Andrea – képzési tanácsadó

Telefon: 92/550-517, 30/487-0807

E-mail cím: vfp@zvkik.hu