keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Vállalkozásfejlesztés témában várják Zalaszentgrót járás vállalkozóit

A térségben első alkalommal valósul meg a „Szövetségben a vállalkozókkal” című Vállalkozásfejlesztési Program. A cél, hogy becsatornázzuk a járás vállalkozóinak igényeit, hogy még célzottabb programokkal segíthessük továbbfejlődésüket. Az érdeklődők szakmai támogatást kaphatnak vállalkozásuk tovább fejlesztéséhez. A programban például neves előadók, online kiadványok és piaci képzések által juthatnak olyan információkhoz, amivel sikeresebbé tehetik vállalkozásukat.

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a fenti célok érdekében Vállalkozói Fórumot szervez a Zalaszentgrót járásban tevékenykedő vállalkozások részére.

Időpont:          2024. március 7., 14:00 óra

Helyszín:        Zalaszentgróti Turisztikai Iroda – 8790 Zalaszentgrót, Templom tér 2.

Programterv:

13:40 –             Regisztráció

14:00 – 14:05  Megnyitó: Molnár Ágota ZVKIK általános alelnök

14:05 – 14:10  Köszöntő: Fatér Balázs István Zalaszentgrót Térségi Szervezet elnöke

14:10 – 14:25  Vállalkozásfejlesztési Program bemutatása – előadó: Mazzagné Borsos Andrea, ZVKIK vállalkozásfejlesztési referens

14:25 – 15:00  Pódiumbeszélgetés: moderátor: Dr. Buza Beáta

Témák: Gazdasági helyzet vállalatvezetői szemszögből. Mi szükséges a fejlődéshez? Vállalkozói igények

15.00 –              Vállalkozói konzultáció, büfé

 

A programon való részvétel térítésmentes, de feltétele az előzetes jelentkezés.

 

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg kiemelten Zalaszentgrót, Lenti és Letenye járás valamennyi településén működő KKV-k részére. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg. (szerződésszám: VF/44/5/2023_ZVKIK)

Kérdés esetén keresse a program koordinátorait, Rózsás Renáta vállalkozásfejlesztési referenst a 30/685-4130-as telefonszámon, illetve Mazzagné Borsos Andrea képzési tanácsadót a 30/487-0807-es telefonszámon.