keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Uniós Termékbiztonsági Díj pályázat

Az „Uniós Termékbiztonsági Díj” elnevezésű versenypályázat olyan innovatív üzleti kezdeményezések és kutatások létrejöttét ösztönzi és jutalmazza, amelyek érdemi változást hoznak a fogyasztók életébe. Ha kutatóként vagy vállalkozóként Ön is fontosnak tartja a fogyasztók biztonságát, itt a lehetőség, hogy reflektorfénybe állítsa termékbiztonságot szolgáló kutatását, illetve kezdeményezését. Pályázhatnak az Európai Gazdasági Térségben bejegyzett cégek olyan kezdeményezéssel, amely túlmutat az uniós jogszabályokban és a kapcsolódó szabványokban meghatározott követelményeken, és amely a tizenévesek biztonságának javítására irányul.

A cégek és a kutatók 2023. szeptember 8-ig nyújthatják be pályázatukat az alábbi linken keresztül: https://ec.europa.eu/safety-gate/#/screen/pages/safetyAward

A díjazottaknak lehetőségük nyílik bemutatni innovatív megoldásaikat a rangos díjátadó ünnepségen, amelynek Brüsszel ad majd otthont 2023. december 4-én.

További információkat a díjpályázatot ismertető oldalon talál, vagy forduljon írásban az EU-PRODUCT-SAFETY-AWARD@ec.europa.eu címre.