keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Újra indul az NTP Start Program

Elindult a jelentkezés a megújult START Programra, hogy megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb támogatást vállalkozási ötlete továbbfejlesztéséhez. Pályázzon a Nemzeti Tehetség Program, a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös projektjére, és építsen sikeres vállalkozást itthon. A START Basic programra azok jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A képzés alatt 3×2 hetes sprinten keresztül fejlesztheti a projektjét, miközben tematikus napokkal és szakmai mentorációval segítenek Önnek.

A START Pro programot pedig azoknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A képzés alatt 7 alkalmon keresztül támogatják a vállalkozása piacra lépését hétről-hétre.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz.

A START Basic programba december 11-ig, a START Pro programba 2024. február 15-ig tud jelentkezni.

Részletes információért látogasson el a program hivatalos oldalára!

https://ntpstartprogram.ntk.hu/

 

Forrás: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal