keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

TOP 100 – a legeredményesebb zalai cégek

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága, és a Zalai Hírlap közös szervezésében idén is megjelent a vármegye gazdaságát bemutató TOP 100 Zala Vármegye Gazdasága kiadvány.

A publikáció 2023. december 6-i bemutatóján megjelenteket Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint dr. Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere köszöntötte.

Nyitóbeszédüket követően Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa először bemutatta a vármegyék gazdasági teljesítményei közötti eltéréseket, azok okait, majd rávilágított a szakképzési centrumok gazdasági szerepvállalásának jelentőségére is.

Előadása után dr. Kaszás Anita, a NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója a foglalkoztatottsági és árbevételi adatokat alapul véve ismertette a 2022-es év eredményeit.

A vármegyei vállalkozói szektor teljesítményének elemzését követően a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerését fejezte ki a Gdanskban megrendezett EuroSkills szakmai verseny díjazott fiatal szakembereinek. Oklevéllel jutalmazta Offner Mártont (víz-, gáz-és fűtésszerelő kategória 1. helyezett), Darabos Lilit (szépségápolás kategória 3. helyezett) és Szabó Bencét (villanyszerelés kategória kiválósági érem).

Vigh László országgyűlési képviselő záróbeszéde után az est kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

A rendezvényt az MBH Bank Nyrt. támogatásával valósította meg a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.