keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

TechMeetings 2024 (B2B lehetőség francia nagyvállalatokkal)

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség a 2024-es évben is megrendezendi a TechMeeting eseményeket.

 A szervezők a korábbi évek eseményeihez hasonlóan, továbbra is várják külföldi (magyar) startupok, scaleupok jelentkezését, amelyek számára a program kiváló alkalmat ad az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra, előre egyeztetett, célzott B2B-k keretében.

A TechMeeting-ek leírása, valamint az idei rendezvények dátumai, tematikái, a jelentkezési kritériumok és határidők a csatolmányokban találhatók. A TechMeeting-ek mindegyike egy-egy félnapos matchmaking esemény, mely pitch lehetőséget és B2B tárgyalásokat foglal magába az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia/nemzetközi nagyvállalatokkal.

A szervezők a nagyvállalatok által keresett tevékenységi területeket is megjelölik mindegyik eseményhez (keywords).

A TechMeeting-ekre történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region szakemberei előszűrik a cégeket, ezért kérnénk, a Párizsi Magyar Nagykövetség KGA munkatársai részére, a trade.par@mfa.gov.hu címre szíveskedjenek megküldeni azon startupok / scaleupok adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség), a mellékelt táblázatban („Template sourcing partners”), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel. A szervezők a Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek.

Mindegyik TechMeeting külön is meghirdetésre kerül majd, néhány héttel az adott esemény dátuma előtt, amikor már ismert lesz a résztvevő nagyvállalatok listája is.

A kiválasztott cégek a regisztrációs linket és az ingyenes részvételre jogosító kódot a szervezőktől kapják majd meg. A pitch lehetőségre a regisztráció során kell pályázni.

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek a TechMeeting-ekre ajánlott vállalatok:

– Nemzetközi terjeszkedésre képes vállalat

– Már van forgalma

– Technológiai innováció

– Székhely Franciaországon kívül

– Kizárólag startup/scaleup vállalkozások max. 500 munkavállalóval

– A nagyvállalatok igényeinek megfelelő technológiai megoldással rendelkeznek (lásd melléklet: „TechMeeting keywords”)

 A következő (idei első) rendezvényre 2024. március 19-én kerül sor, tematikája „Urban Mobility”. Részletek a mellékletben („Urban Mobility TechMeeting”). A résztvevőknek lehetőségük lesz a másnap kezdődő, március 20-21-én megrendezésre kerülő Autonomy Mobility World Expo (https://www.amwe.world/en) eseményen is részt venni, amelyre a Choose Paris Region ügynökség látogatói programot szervez.

 A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő 2022. február 22. (összesen 30 startup vehet részt, beérkezési sorrendben fogadják el a jelentkezéseket, és mivel a helyek általában gyorsan betelnek, érdemes mielőbb jelentkezni).

További részletek a mellékletekben találhatók.