keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Szakképzési fórumot tartottak Székesfehérváron

A székesfehérvári Magyar Király szálloda konferenciatermében nagyszámú érdeklődő részvételével szakképzési fórumot tartottak 2023. szeptember 13-án.

A konferencián előadást tartott Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, aki többek között a szakirányú oktatásra, a szakképzési munkaszerződésekre és a duális képzőhelyekre vonatkozó új rendelkezésekről beszélt.

A szakképzési törvény módosítása kapcsán megtartott rendezvényre meghívást kaptak az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zónához tartozó vármegyék kereskedelmi és iparkamaráinak elnökei, főtitkárai/titkárai, szakképzési vezetői-stratégiai koordinátorai, valamint a térség duális képzésében érintett gazdasági szereplői is.

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarát a fórumon Kovács Dezső elnök, Vörös Anikó titkár, Bangó-Rodek Viktória szakképzésért és felnőttképzésért felelős szakmai vezető, valamint a vármegye duális képzésében meghatározó szerepet betöltő 5 vállalkozás vezetője képviselte.