keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

SME4DD workshop

SME4DD workshop az  EU által finanszírozott, hazai kkv vezetők számára indított programsorozat ,ami a következő hónapokban képzésekkel segíti majd az eligazodást és fejlődést különböző aktuális, digitalizációt érintő témákban: Blockchain, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság képzések.

Az Európai Unió által társfinanszírozott „A kkv-k képzése a digitális évtizedre (SME4DD)” című, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által megvalósítandó projekthez kapcsolódóan ajánlom figyelmébe a soron következő tájékoztató workshopot, melyen a közeljövőben elérhető rövidtávú képzési programok kerülnek bemutatásra.

Ezek az SME4DD projekt keretében induló képzések üzleti szempontból kulcsfontosságú ismeretek megszerzését teszik lehetővé üzleti vezetők, ágazati szakemberek és egyéb vállalati munkavállalók számára, kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat célozva. Az Európai Unió által finanszírozott francia, olasz és svéd partnerekkel közös, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) szervezésében megvalósuló képzéseken gyakorlati esettanulmányokon és közös problémamegoldáson keresztül mutatjuk be a különböző technológiákat, pl. a blokklánc alkalmazási lehetőségeit.

Az esemény személyes részvétellel kerül lebonyolításra, így a jelenlevőknek lehetőségük lesz közvetlenül a szervezőknek feltenni kérdéseiket.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A workshop weboldala és a regisztráció itt érhetők el: https://konferencia.kifu.hu/e/sme4dd_2023.09.28

További részletek a csatolt dokumentumban.

sme4dd 20230928 workshop meghívo