keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Sikeres Vállalkozói Fórumra került sor Letenyén

2024. március 12-én Vállalkozói Fórum keretében találkoztak a Letenye járás vállalkozói. Németh Pál Levente a Kamara alelnöke nyitotta meg a Fórumot, majd Benkő Lajos térségi elnök köszöntötte a megjelent vállalkozások képviselőit. Mindketten azt hangsúlyozták, hogy mennyire fontos a vállalati közösségek, hálózatok építése és a kölcsönös nyitottság és az oda-vissza működő kommunikáció.

A délután során Mazzagné Borsos Andrea képzési tanácsadó által bemutatásra kerültek a „Szövetségben a vállalkozókkal” című Vállalkozásfejlesztési Program részletei. Andrea előadásában elmondta, hogy a programba bekapcsolódó vállalkozók szakmai támogatást kaphatnak vállalkozásuk további fejlesztéséhez. Neves előadók kaptak meghívást a térségekben zajló fórumokra, online tájékoztató kiadványok  készülnek és piaci képzések keretében ingyenes oktatáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol a téma az online marketing. A kapott  ismereteket elsajátítva, a hétköznapi munkafolyamatokba adaptálva sikeresebbé tehetik vállalkozásukat azok, akik élnek a felkínált szakmai lehetőségekkel.

A Fórum második felében pódium beszélgetésre került sor dr. Buza Beáta moderálásával. A beszélgető partnerek Németh Pál Leventével a ZVKIK alelnökével, Benkő Lajos egyéni vállalkozó és Somogyi Tibor a Formula 3000 Bt. tulajdonosa voltak. A jó hangulatú diszkurzus érintett olyan témákat, mint például: Gazdasági helyzet vállalatvezetői szemszögből. Mi szükséges a fejlődéshez és mit jelent a vállalkozásfejlesztés vállalatvezetőként? Milyen vállalkozói igények merülnek fel a térségbe? Miben tud segíteni a Kamara a vállalkozásoknak?

A térségben első alkalommal megvalósuló lehetőség célja, hogy becsatornázásra kerüljenek a járás vállalkozóinak igényei, hogy még célzottabb programokkal segíthesse a Kamara

A program következő állomásaként 2024. 03.13-án Lentiben kerül megszervezésre Vállalkozói Fórum. A cél ugyan az, a program lehetőségeinek bemutatása és a vállalkozói igények becsatornázása.