keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

A PEZEK kampuszán tartotta rendezvényét a Nagyvállalati Klub

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Nagyvállalati Klubja  együttműködve a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központtal 2024. február 28-án tartotta következő találkozóját.

A megjelenteket Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ mb. főigazgatója köszöntette.

Nyitóbeszédüket követően a vállalatvezetők az egyetem oktatóinak előadásait hallgathatták meg.

Decsi Péter, a Mérnöki Kar, Mérnöki Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet oktatója „Az intelligens anyagok” címmel mutatta be kutatási témáját.

Dr. Szűcs Judit, a Műszaki Informatikai Kar IRAT tanszék adjunktusa prezentációjában „Smart VR & Spatial AI” címmel digitális környezetben végzett kutatás részleteit ismertette.

„Járatütemezés fejlesztése egy zalaegerszegi székhelyű termelővállalatnál” címmel a Logisztika és Menedzsment Informatika Tanszék részéről Fehér Norbert mesteroktató, folyamatfejlesztő a leansixsigma.hu tulajdonosa tartott előadást.

A megatrendek ismerete különösen fontos az üzleti és társadalmi stratégiaalkotás szempontjából. A témával kapcsolatosan dr. Utasi Anett egyetemi docens, a Pannon Egyetem Ajka Kampusz és a Duális Képzési Központ igazgatója tartott előadást „Zöld és Fenntartható Gazdaság” címmel.

Végül Tóth Balázs, a Webcloud Kft. stratégiai pénzügyek igazgatója, az egyetem korábbi óraadója tartott prezentációt „Digitalizáció és Technikai fejlődés” címmel.

A rendezvény kötetlen beszélgetéssel zárult, ahol a bemutatott kutatási területekről és az egyetem és a vállalatok együttműködési lehetőségeiről is beszélgettek.