keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pályaválasztási kiállítás Keszthelyen

A Zala Vármegyei Kormányhivatal,  a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a Nagykanizsai Tankerületi Központ a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvényt tartott a 8. osztályos diákok számára 2023. november 09. Keszthelyen.

A helyi technikumok szakmabemutatói mellett megnézhették a diákok a honvédség és a Kormányhivatal, valamint a Kamara és a Nyugat-Balatoni Turizmus-Vendéglátás Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. standját is. Az interaktív bemutatók sokat segíthetnek a nyolcadikosoknak eldönteni, hogy milyen területen szeretnének tovább tanulni.

A rendezvény zárásaként  17.00 órától Pályaválasztási Szülői Értekezlet zajlott. A több mint 30 fő érdeklődő szülő tájékoztatást kapott a 2024/2025-ös tanév képzési kínálatáról, ösztöndíjakról és a szakképzés új rendszeréről és a duális képzés előnyeiről.

Az eseményről a Keszthelyi Televízió is készített riportot: https://tvkeszthely.hu/hirek/10909-palyavalasztasi-kiallitassal-segitettek-a-dontesben