keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Munkaerőpiaci kisokos – A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

„Szövetségben a Vállalkozókkal” című – Vállalkozásfejlesztési Program keretében online kiadványt – „Munkaerőpiaci Kisokost” – készítünk a vállalkozásokat érintő legfontosabb gazdasági/ üzleti információkról, többek között: a munkaerőpiaci trendekre, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására, a munkaerőkölcsönzésre és a diákmunkára vonatkozóan.

Az első online formában elérhető kiadványunkban a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásával kapcsolatban Őri Dórát a Trenkwalder Rehabilitációs operatív vezetőjét kérdeztük.

A vállalkozásfejlesztés humán oldalának egyik szegmense a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása. Kiadványunkban rövid háttérinformációkkal szolgálunk a megváltozott munkaképesség fogalmáról, beazonosítva mit is jelent ez a kifejezés, kikre vonatkozik ez a definíció. Emellett arról is olvashatnak az érdeklődő vállalkozók, hogy mikor érdemes egy vállalatnak/vállalkozásnak megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatásban gondolkodnia és milyen kedvezményekkel jár ez a döntés.

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nem csak a vármegye székhelyen, hanem a vármegye számos pontján várja ügyfélszolgálati irodáiban, így Nagykanizsán, Lentiben, Keszthelyen, Zalaszentgróton a vállalkozókat és segít felmerülő problémáik megoldásában. (Elérhetőségek)