keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Megújuló területpolitika – összehangolt térségi együttműködések

A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Megújuló területpolitika – összehangolt térségi együttműködések a területfejlesztés szolgálatában címmel szervez konferenciát 2024. január 16-án, kedden 10 órától Mohácson, a Selyemgyár Rendezvényközpontban.

A konferencia két bevezető előadását Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, valamint Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke tartja – szakosztályi elnökünk 20 éve az Európai Unióban. Célok, eredmények, tanulságok címmel osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

Az előadók között továbbá jelen lesz Mayer Gábor, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium területfejlesztésért felelős államtitkára, György István, a KTM területi közigazgatásért felelős államtitkára és Dukai Miklós, a KTM önkormányzati államtitkára is.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a rendezveny@tfm.gov.hu címen lehet.

A Megújuló területpolitika – összehangolt térségi együttműködések a területfejlesztés szolgálatában címmel szervezendő konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság YouTube csatornáján  2024. január 16-án, kedden 10 órától élőben követhetik.