keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

MEGHÍVÓ – Tájékoztató webinárium a kritikus fontosságú nyersanyagok jogszabályáról

Az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben tájékoztató webináriumot szervez a Magyar Tudomány Ünnepének keretében, 2023. november 9-én, 14.00 órai kezdettel. Az esemény témája: Uniós válasz a globális kihívásra – avagy minden, amit tudni érdemes a kritikus fontosságú nyersanyagok jogszabályáról.

Az esemény témája: Uniós válasz a globális kihívásra – avagy minden, amit tudni érdemes a kritikus fontosságú nyersanyagok jogszabályáról

Időpontja: 2023. november 9., 14.00 – 15.30

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött ezen a linken keresztül.

Jelentkezési határidő: 2023. november 8., 12.00

A webinárium a ZOOM felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges link és információk 2023. november 8-án, szerda délután kerülnek megküldésre e-mailen a jelentkezőknek.

Programterv

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.