keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

MEGHÍVÓ – Munkaerőtoborzás külföldről – ZOOM konferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Munkaerőtoborzás külföldről címmel webináriumot szervez 2023. március 7-én.

MEGHÍVÓ – Munkaerőtoborzás külföldről

Időpont: 2023. március 7., kedd, 14:00

Helyszín: online konferencia (ZOOM)

Szervező: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Jelentkezési határidő: 2023. március 3., péntek

Regisztráció

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett webináriumra, melynek témája a munkaerőtoborzás harmadik országokból. A résztvevők a Külgazdasági és Külügyminisztérium és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság képviselőitől hallhatnak előadásokat a külföldi munkaerő Magyarországra történő behozataláról, a gyakorlati tudnivalókról, lehetőségekről, kihívásokról.

A konferencia magyar nyelven zajlik.

PROGRAMTERV

14.00-14:05   Köszöntő – Bódi László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kollégiumának alelnöke

14.05-14:25    A magyar munkaerőpiac és külföldi munkaerőtoborzási lehetőségek – Dr. Czikajló Gergely, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Munkaerőpiaci Főosztályának vezetője

14.25-14.45   Gyakorlati tudnivalók a külföldi munkaerőtoborzásról – Szabóné dr. Karakó Judit, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Igazgatóság Engedélyügyi Osztályának vezetője

14.45-15.00   Kérdések és válaszok

 

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2023. március 3., péntek

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

 

További információ:

Név: Végvári Kristóf

Tel: +36 1 474 5106

E-mail: vegvari.kristof@mkik.hu