keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Megalakult a HR Club!

2023. 09. 12-én megalakult a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Club-ja hét vármegyei vállalkozás közreműködésével. Célunk, hogy olyan szakmai programok, egyeztetések, workshopok kerüljenek megvalósításra, amely segíti a HR vezetők, munkatársak szakmai feladatait.

Az alapító club tagok rendszeresen egyeztetnek az aktuális témákról, valamint a tapasztalatcsere, jógyakorlat megosztás is fontos része a club munkájának.

A HR Club szakmai koordinálását Császár László a Trenkwalder Recruitment Kft. zalaegerszegi Team Leader-e vállalta el. A következő szakmai program „4 generáció a munkahelyen – de hogyan?” címmel a tervek szerint október közepén kerül megszervezésre. A Clubtagok és érdeklődők egy intergenerációs workshop keretében tájékozódhatnak a témában.

A HR Club-hoz van lehetőség csatlakozni azoknak a szakembereknek, akik szívesen vesznek részt ilyen jellegű rendezvényeken és szakmai programokon. A további eseményekről és a csatlakozás feltételeiről tájékozódhat honlapunkon (www.zvkik.hu) vagy keresse kollégáinkat.