keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

IV. GreenTech Zöld Energia és Szakkiállítás, Konferencia

Negyedik alkalommal rendezik meg a GreenTech Zöld Energia és Fenntarthatóság Konferencia és Szakkiállítást Zalaegerszegen, május 25-26-án.

Lesz-e folyamatosan elegendő energiánk? Tudjuk-e finanszírozni az energiaszükségletünket? Hogyan alakul Magyarország energiamixe? Elérhetjük-e az energiafüggetlenséget?

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a GreenTech Zöld Energia és Fenntarthatóság Konferencia és szakkiállítás Zalaegerszegen, az AVL ZalaZone Autóipari Próbapályán, ahol ilyen és hasonló kérdésekre keressük a lehetséges válaszokat.

A kérdések megvitatására meghívásra kerültek a kapcsolódó szakmai területek legfontosabb kormányzati, önkormányzati, intézményi, oktatási és vállalati szereplői, ezáltal a IV. GreenTech Zalaegerszeg minden résztvevő számára egyedülálló lehetőséget biztosít a szakmai tapasztalatcserére, a kapcsolatok erősítésére.

A rendezvény időpontja: 2023. május 25-26.

Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, ZalaZone tér 1.

A konferencia mellett a hazai és nemzetközi Enterprise Europe Network partnerek előre szervezett, nemzetközi kapcsolatépítő üzletember-találkozót szerveznek online és helyszíni formában is.

A találkozóra az alábbi területekről várjuk a haza és nemzetközi vállalkozások képviselőit:

Energia, Energetika, Energia stratégia
Elektromobilitás
Jármű és autóipar
Szállítmányozás / Tömegközlekedés / Zöld közlekedés / Logisztika
Városi mobilitás
Drón technológia
Körkörös gazdaság
Hulladékgazdálkodás
Hidrogén az energiatermelésben
Hidrogén a közlekedésben
Miért ne hagyja még ki?

Egyedülálló lehetőség nyílik a konferencia keretén belül az Autóipari Próbapálya bejárására, szakértő mérnökök vezetésével.
Ismerje meg a tesztpálya kutatási és innovációs vonzáskörzetébe települt cégeket üzemlátogatás keretében! *
Ismerje meg a zöld technológiák mellett elhivatott vállalati, szakmai és oktatási szereplőket személyesen a kiállításon!
Bővítse tudását olyan hazai és nemzetközi cégek vezetőinek tapasztalataival a konferencia előadásain, mint a MOL, E.ON, METRANS, Porsche és mások!
Tesztelje a legújabb elektromos és hibrid meghajtású járműveket a helyszínen!
Bővebb információ és regisztráció a nemzetközi kapcsolatépítő rendezvényre:
https://greentech-2023.b2match.io/

A konferencia szakmai programja:

Programok / előadások

Ingyenes regisztráció a konferenciára:

Konferencia regisztráció

A tartalmat összeállította az FMKIK Enterprise Europe Network irodája. További felhasználás esetén a forrásmegjelölést kérjük megtenni.