keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Informatikai Pályaválasztási Nap

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjával, mint fő támogatóval és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrummal  közösen Pályaválasztási napot szervez az informatika iránt érdeklődő 7. osztályos tanulók és kísérőik (szülők, pedagógusok) számára.

Rendezvényünk célja, hogy:

  • a pályaválasztás előtt álló diákok bepillantást nyerjenek ezen ágazathoz tartozó szakmákba,
  • segítsünk tisztábban látni, hogy mik a hasonlóságok és a különbségek adott szakmák között,
  • milyen készségek-képességek birtokában érdemes jelentkezni a képzésekre.

A szakmabemutatókat a Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum, a Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum és a Zalaegerszegi SZC Széchenyi István Technikum szervezi, valamint bemutatkozik a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja, mint az ágazatban felsőfokú továbbtanulási lehetőséget biztosító intézmény.

Időpont:          2023. április 20. (csütörtök) 8:00 -14:00 óra között

1. turnus: 8:15 – 11:00 között (BETELT!)

2. turnus: 10:45 – 13.35 között (szabad helyek még elérhetőek!)

Helyszín:        Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

                        8900 Zalaegerszeg, Gasparich M. u. 18/A.   F épület                    

Program: letöltés ITT.


A rendezvény ingyenes, de a résztvevők száma limitált. A részvételt a regisztráció sorrendjében, a létszámkapacitás erejéig tudjuk biztosítani. A regisztrációs határidő: 2023. április 14.

Kérjük a regisztráció alkalmával a résztvevő nevéhez a felnőtt kísérő nevét, a cégnévhez pedig az általános iskola nevét és a tanuló(k) osztályát feltüntetni. A megjegyzés rovatban jelezze a tanulók számát és azt, ha az utaztatásukhoz kamaránk közreműködését kéri.

Kérdés esetén keresse Virághné Ujj Ilona vezető pályaorientációs tanácsadót a 30/3661095-ös telefonszámon vagy a palyaorientacio@zvkik.hu e-mail címen.