keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Industry 4.0 TechMeeting

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség felhívást tett közzé az idei év első TechMeeting rendezvényére. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, scaleupok jelentkezését, amelyek számára a program kiváló alkalmat nyújt az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

A következő, Industry 4.0 TechMeeting február 16-án kerül megrendezésre, új formátumban: az online rendezvény egyrészt előadásokból, másrészt célzott B2B tárgyalásokból áll.

Az esemény online részére február 16-án, 18 órakor kerül sor, melyen a terület szakértői tartanak előadást, valamint 4-6 kiválasztott startup/scaleup pitch-el.

Az előadásokat bárki megtekintheti, az alábbi linken lehet jelentkezni (ez azonban nem foglalja magában a B2B-kra való jelentkezést!):

https://app.livestorm.co/chooseparisregion/industry2023-techmeeting?utm_source=partenaire

A B2B tárgyalások a tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény napját követően valósulnak meg, a következő módon:

A rendezvényre történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region szakemberei – az eddigi gyakorlathoz hasonlóan – továbbra is szeretnék előszűrni a cégeket, ezért az eddigi gyakorlathoz hasonlóan a Párizsi Nagykövetségnek (Szűcs Mariann, külgazdasági attasé, e-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu) kell előzetesen megküldeni azon startupok/scaleupok adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség, a mellékelt táblázatban: „Template sourcing partners”), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel. A kiválasztott cégek a regisztrációs linket és az ingyenes részvételre jogosító kódot a szervezőktől kapják majd meg. A pitch lehetőségre is a regisztráció során kell pályázni.

A francia nagyvállalatok igényei alapján kiválasztott és regisztrált startupok/scaleupok a rendezvény napján megkapják azon nagyvállalatok képviselőinek elérhetőségeit, akik előzetesen érdeklődést mutattak a megoldásaik iránt, és azt követően tárgyalást kezdeményezhetnek velük.

 

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek az ajánlott vállalatok:

– startup/scaleup

– a nagyvállalatok igényeinek megfelelő technológiai megoldással rendelkeznek (a mellékelt felhívásban szerepelnek a kulcsszavak)

– már van hazai üzleti eredményük, referenciájuk

– nemzetközi szinten piacképes megoldás (ideális esetben már kapott tőkebefektetést)

 

A kiválasztott cégek számára a részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő 2023. január 27. (40 startup vehet részt, beérkezési sorrendben fogadják el a jelentkezéseket, és mivel a helyek általában gyorsan betelnek, érdemes mielőbb jelentkezni)!

 

További részletek: 

Template sourcing partners

Industry 4.0 TechMetting