keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Indul a duális képzőhelyek ellenőrzését végző szakértők képzése és vizsgája

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képzőhelyek ellenőrzését végző szakértők számára 2024. áprilisában felkészítő képzést és vizsgát szervez, melyre tisztelettel meghívja Önt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara A duális képzőhelyek nyilvántartásba vételének és hatósági ellenőrzésének eljárásrendje alapján a szakértői névjegyzékbe újonnan jelentkezők esetén a tanúsítvány megszerzése a delegálás feltétele. A névjegyzékben szereplő és ellenőrzésben már részt vevő szakértőknek a képzést és a vizsgát  3 évente meg kell újítani.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a tanúsítvány 2024. októberében jár le, viszont ezt követően csak 2025. tavaszán szervezzük a következő képzést és vizsgát. Amennyiben a mostani időpontban nem tudnak megjelenni, úgy októbert követően nem tudunk együttműködni a duális képzőhelyek ellenőrzésében.

Képzés helyszíne:      Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – Tetőtér

8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.

Képzés időpontja:

  • április 5. péntek 9 órától 16 óráig – Jogszabályi ismeretek, Ellenőrzés módszertana
  • április 6. szombat 9 órától 15 óráig – Pszichológia, kommunikáció (Tréning 1. csoport) vagy 2024. április 13. szombat 9 órától 15 óráig – Pszichológia, kommunikáció (Tréning 2. csoport)

A Pszichológia, kommunikáció tananyagegység 2 csoportban kerül megszervezésre, melynek időpontjai közül a létszámkorlát eléréséig szabadon választhatja az Önnek megfelelő időpontot.

A résztvevőknek a képzés lezárásaként online módon vizsga kérdéssort kell megválaszolniuk, melynek sikeres teljesítése a további szakértői tevékenység feltétele. A képzésen, illetve a vizsgán való eredményes részvételről tanúsítvány kerül kiállításra.

Online vizsga időpontja: 2024. április 15- 19. közötti intervallumon belül tetszőlegesen

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint felnőttképző intézmény a képzésben részt vevő személyekkel a képzés időtartamára felnőttképzési szerződést köt a 2013.évi LXXVII. felnőttképzési törvényben meghatározott tartalommal.

További információ:
Horváth Kitti
duális képzési tanácsadó
8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefon: 06 92 550-545, Mobil: 06-30/9551158
Email: szakkepzes@zvkik.hu