keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

IFAT München

A Belga Nagykövetség Vallon és Brüsszel Fővárosi Régió Kereskedelmi és Befektetési Képviselete CROSSMARKET eseményt szervez környezetvédelem, újrahasznosítás, víztechnológia területén működő azon magyar és belga cégek, szövetségek, kormány intézmények részére, akik az IFAT kiállításon, Münchenben 2024. május 13-17. között kiállítanak vagy látogatóként megjelennek.

Megoldásokat keres a jövő kihívásaira? A világ vezető környezetvédelmi technológiai szakvására az IFAT https://ifat.de/de/választ ad erre. A víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyaggazdálkodás legnagyobb platformjaként az IFAT München az iparág nemzetközi találkozóhelye – olyan innovatív ajánlatokkal, amelyek mércét állítanak fel a jövő számára. Az ivóvízellátástól a szennyvízelvezetésig, a hulladék- és nyersanyag-kezelésig, valamint a szennyezőanyag-kezeléssel kapcsolatos innovációktól, a fenntartható útépítéstől és ásványi anyagoktól a teljes termékpaletta áll az Ön rendelkezésére.

Kereskedelmi Képviseletünk szervezésében lehetőség nyílik belga cégekkel, klaszterekkel való B2B találkozókra, win-win együttműködések kialakítására, valamint kötetlen személyes találkozásra egy belga sörkóstoló keretében május 14-én, kedden 16 órai kezdettel.

A vallon-magyar crossmarket találkozókat Vallónia standján a B2 és B4 Pavilonban rendezzük többek között az alábbi belga résztvevőkkel:

 Hall B4.414 stand – újrafeldolgozás : Haemers www.haemers-tech.com , Reprocover/Simonis www.reprocover.eu , Ecostéryl www.ecosteryl.com, Green Frix www.greenfix.be , Eco-Dec www.eco-dec.com , Greenzy https://greenzy.eu , Menart www.menart.eu , Separtech www.separtech.com

Hall B2.540 stand – víz-, szennyvízkezelés : Cluster H2O www.clusterh2o.be,  Greenwin www.greenwin.be, Société publique de Gestion de l’Eau (SPGE) www.spge.be , Sotrad Water www.sotradwater.be , John Cockerill www.johncockerill.com , Tec Concept https://tecconcept.com , Eloy Water www.eloywater.com

Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken:

Ránky Edit, Kereskedelmi és Befektetési Tanácsos
budapest@awex-wallonia.hu
+36 209429262
www.wallonia.hu
https://exhibitors.ifat.de