keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Hő- és hangszigetelő képzés

Hő- és hangszigetelő képzés

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében indít hő- és hangszigetelő részszakma megszerzésére irányuló szakmai oktatást.

A képzés célja:

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében indít hő- és hangszigetelő részszakma megszerzésére irányuló szakmai oktatást. Az oktatást sikeresen teljesítő el tudja látni a hő- és hangszigetelő szakember legjellemzőbb tevékenységeit, feladatait: épületek, épületszerkezetek hő- és hangszigeteléseinek elkészítését, javítását és bontását; homlokzat, lapostető, zöldtető és magastető, belső aljzat hőszigetelését vízszintes és függőleges síkban, továbbá képes hőszigetelésből tűzvédelmi borítás készítésére

A képzés célcsoportja:

Munkavégzésre irányuló jogviszonyban (munkaviszony, megbízási jogviszony, vállalkozás jellegű jogviszony) foglalkoztatottak, a saját elhatározásukból fejlődni, továbblépni akaró személyek; az állami munkaerőpiaci vagy uniós támogatási formában részesülő személyek.

Továbbá minden olyan egyén, aki a belépési feltételeknek megfelel, és a képzési programban meghatározott kompetenciák megszerzését tűzte ki célként maga elé.

A szakmai oktatás lezárásaként szakmai vizsga kerül megszervezésre, melynek sikeres teljesítésével hő- és hangszigetelő szakmai bizonyítvány szerezhető, amely államilag elmert szakképesítést tanúsít és munkakör betöltésére jogosít.

További információk:

https://zszc.hu/hirek/ho-es-hangszigetelo-kepzes