keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

HEPA képzés – Stratégia önvizsgálat cégvezetők számára a külpiacra lépés érdekében

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kétnapos képzést szervez 2023. október 4-én, és október 11-én, melynek témája a Stratégia önvizsgálat cégvezetők számára a külpiacra lépés érdekében.

A képzés célja, hogy olyan ismereteket biztosítson és a résztvevők olyan innovációs készségeit erősítése, amely nemzetközi összehasonlításban is versenyképes és korszerű elméleti és módszertani ismeretanyag és készségek birtokába juttatja a kurzus, szakmai program hallgatóját. A globális környezetet és a hazai kis- és középvállalkozások sajátosságait is szem előtt tartó képzés elemzési és komplex fejlesztési feladatok megoldásához biztosít ismeretanyagot.

RÉSZLETES PROGRAMTERV ITT ELÉRHETŐ ►

Időpont és helyszín:

2023. október 4. (szerda) 8:50-15:00 – HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti Rendezvényterem 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

2023. október 11. (szerda) 9:00-16:00 – HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti Rendezvényterem 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

JELENTKEZNI ITT LEHET ►

Antalík Imre a kétnapos tréning előadója

„A képzéseim során arra törekszem, hogy a vállalkozói környezettel és a vállalat funkcionális területeivel kapcsolatosan átfogó képet kapjanak a résztvevők, mindezt oly módon, hogy a legfontosabb elméleti ismereteket gyakorlati esetek/példák bemutatása révén igyekszem érthetőbbé tenni.

Jelen kurzus mindazoknak szól, akik a nemzetköziesedő vállalkozások működésének környezeti feltételeivel, ill. az egyes vállalati funkcionális területek sajátosságaival kapcsolatosan ismerkednének.”

Részvételi feltételek

A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött (Kedvezményes részvételi díj: 26.990 Ft). A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni, korlátozott számban. A regisztrációs díj visszaigazolásunk után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

Elérhetőség:

Név: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.
Cím: 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.
FKTV. engedély nyilvántartási száma: E/2020/000268

Fülöp Krisztián
képzésszervező

Telefon: +36 (30) 270-0404
E-mail: fulop.krisztian@hepa.hu