keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Halhatatlan példaképek – bajnoki csörték olimpián innen és túl

A zalaegerszegi Mathias Corvinus Collegium 2023. március 27-én (hétfő) 17.00 órai kezdettel Halhatatlan példaképek – bajnoki csörték olimpián innen és túl címmel előadást tart.

Halhatatlan Magyar Sportolók. Olyan egyéniségek, akik nemcsak a magyar, de az egyetemes sport legnagyobbjai! És micsoda eredmények vannak e nevek mögött! Hány alkalommal húzták fel miattuk az árbóc lemagasabb fokára a magyar zászlót, és hányszor játszották el tiszteletükre a magyar Himnuszt!

A „Halhatatlanok” közül vendég lesz Nagy Tímea párbajtőrvívó, kétszeres olimpiai bajnok (2000 Sydney, 2004 Athén), hatszoros világbajnok, Európa-bajnok és hatszoros magyar bajnok, illetve Dr. Hegedűs Csaba birkózó, Olimpiai bajnok (1972 München), világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és hétszeres magyar bajnok.

A neves sportolókkal a sport iránti szenvedélyről és alázatról, kitartásról és lemondásról, a nemzet iránti elkötelezettségről beszélgetnek, de hallhatnak arról is, hogyan tud egy édesanya a család mellett a sportolói karrierjére koncentrálni vagy hogyan lehet a ma ifjúságát az élsportolói életre felkészíteni.

Időpont: 2023. március 27. (hétfő) 17.00 óra

Helyszín: MCC Zalaegerszegi Képzési Központ

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs link ide kattintva érhető el.