keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Generációk találkozása a Right Skills 4U projektben

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Szlovénia-Magyarország Interreg Program keretében bonyolított Right Skills 4U projektje keretében 2024. június 6-án generációs workshopot szervezett.

A workshop célja a generációk összekapcsolása, a köztük zajló kommunikáció megfigyelése és elemzése volt. A különböző korosztályok közti szakadék csökkentéséhez szükséges, hogy a generációk jól tudjanak egymással kommunikálni és együtt dolgozni. A workshop rávilágított a korosztályok közötti kommunikációs különbségekre, valamint a korosztályok együttműködési képességére.

A workshop során három csapat dolgozott: junior, senior és vegyes csapatok, melyeknek egy előre meghatározott feladatot kellett megoldaniuk.

A feladatmegoldás során a csapatmunka és a csapattagok közötti kommunikáció került megfigyelésre. A megfigyelők feladata nemcsak a csapattagok közötti kommunikáció vizsgálata, hanem a csapatösszhang, -együttműködés értékelése, az észrevételeik lejegyzése, megosztása volt.

A workshop zárásaként a csapatok bemutatták megoldásaikat, melyeket marketing témában jártas vállalkozásvezetők értékeltek, majd közösen átbeszélték a workshop során szerzett tapasztalataikat, élményeiket. Ezt követően a vezető szakember összegezte és értékelte a generációk közötti kommunikációt, a nap tapasztalatait.