keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Eredményesen lezajlott az intergenerációs workshop!

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott HR Club témajavaslatára és ajánlásával kerül megszervezésre a 4 generáció a munkahelyen – de hogyan? – intergenerációs workshop 2023. október 26-án.

A workshopot Bereczki Enikő generációs szakértő, tréner, mediátor tartotta. A résztvevők megismerkedhettek a munkahelyen együtt dolgozó 4 generáció jellemzőivel. Válaszokat kaptak, hogy hogyan ismerhetik meg a tőlük eltérő generációk attitűdjeit, szocializációját, munkához, magánélethez, tekintélyhez való viszonyulását. Megtudták miért nem segít, ha a saját ifjúkori élményeikből indulnak ki az idősebbek, abban, hogy jobban megértsék „ezeket a mai fiatalokat”? Gondolatébresztő előadásban tudományos kutatások eredményeit és saját széles körű tapasztalatait mutatta be a szakértő, amit gyakorlatias javaslatokkal és történetekkel egészített ki. Az eseményen sor került a résztvevők által intergenerációs esettanulmányok feldolgozásra, stratégia-alkotásra, jelen-jövő modell kialakításra. Bemutatásra kerültek a generációk együtt élésével kapcsolatos működő módszerek is. A témaköröket tekintve szó esett még a toborzásról, kiválasztási folyamatokról, a munkatársakkal és vezetőkkel történő kommunikációról. A workshop lebonyolításában közreműködő szakmai partnerünk a Trenkwalder Recruitment Kft.

A HR Club-hoz van lehetőség csatlakozni azoknak a szakembereknek, akik szívesen vesznek részt ilyen jellegű rendezvényeken és szakmai programokon. A további eseményekről és a csatlakozás feltételeiről tájékozódhat honlapunkról (www.zvkik.hu) vagy keresse kollégáinkat.