keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Együtt a vállalkozásokért

Együttműködési megállapodást írt alá a Széchenyi István Egyetem a Nyugat-Dunántúli régióban található területi kereskedelmi és iparkamarákkal.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2023. március 1-én tartotta hagyományos gazdasági évnyitó rendezvényét. Az ünnepségen megjelenteket Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte. Nyitóbeszédét követően a résztvevők Hortobágyi T. Cirill osb pannonhalmi főapát, Dr. Palkovics László, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány elnöke, valamint Alfons Dintner az Audi Hungária Zrt. igazgatósági elnökének előadását hallgathatták meg.

Az összejövetel részeként  a Széchenyi István Egyetem és a Nyugat-Dunántúli régióban található területi kereskedelmi és iparkamarák közötti együttműködési megállapodás aláírására is sor került.  A megállapodást kézjegyükkel ellátók eddigi együttműködésüket kívánják ezáltal hosszú távon, koordináltan folytatni a területi kamarák érdekeltségi körébe tartozó vállalkozások, civil szervezetek versenyképességének erősítése, szakmai és vállalkozói ismeretek bővítése érdekében.

A protokollprogram zárásaként hegedű-virtuózok előadását hallgathatták meg a résztvevők.

Az est állófogadással egybekötött kötetlen beszélgetéssel zárult.