keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Csatlakozzon Ön is az ország téli élményeit népszerűsítő kampányhoz!

Az MTÜ országos kampányához 2023. november 15-ig csatlakozhatnak turisztikai attrakciók, szálláshelyek, vendéglátó üzletek és fürdőhelyek is.

Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt tervez 2023. november 15. és 2024. január 2. között. A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára.
Az integrált kommunikációs kampányhoz ezúttal együttműködő partnerek csatlakozását is várják. Azoknak a turisztikai attrakcióknak, szálláshelyeknek, vendéglátó üzleteknek és fürdőhelyeknek a jelentkezésére számítanak, amelyek a kampány üzenetéhez, a téli feltöltődéshez illeszkedő ajánlataikkal szívesen együttműködnének hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítésében.
Az attrakciók, fürdőhelyek, valamint a szállás- és vendéglátóhelyek a 2023. november 15. és 2024. január 2. közötti időszakra érvényes, speciális ajánlataikkal csatlakozhatnak, „Téli feltöltődés itthon”, illetve „Winter experiences in Hungary” néven, attól függően, hogy a belföldi vagy a nemzetközi kampányban kívánnak-e ezekkel megjelenni. Lehetőségük van csak az egyik, vagy mindkét kampányban részt venni, ezt a jelentkezési űrlapon jelezhetik.
Az MTÜ a partnerek kedvezményes ajánlatait a csodasmagyarorszag.hu és a visithungary.com weboldalakon teszi közzé, átfogó, országos és nemzetközi kampányában pedig kiemelten népszerűsíti ezeket.

A szolgáltatók csatlakozási szándékukat a https://csodasmagyarorszag.hu/teli-kampany/teli-feltoltodes-itthon linken elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével jelezhetik legkésőbb 2023. november 15-ig. Kérdés esetén a kampany@visithungary.com e-mail címen az MTÜ munkatársai örömmel állnak rendelkezésre.