keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

City For The Future 2023

2023.május 24-én, a HUNGEXPO C Konferencia Központjában ismét megrendezésre kerül a maga nemében egyedi és hiánypótló fenntartható városüzemeltetésre, energia- és költséghatékonysági intézkedésekre, okosvárossal kapcsolatos megoldásokra fókuszáló rendezvény, a City For The Future – CEE Expo & B2B Fórum.

 A kiállítás célja, hogy olyan megoldásokat ismertessen meg az önkormányzatokkal, városüzemeltetéssel és -fejlesztéssel foglalkozó cégekkel, illetve szakemberekkel, melyekkel településeinket olyan helyekké alakíthatjuk, ahol otthon érezhetjük magunkat és szívesen leéljük életünket. A rendezvény külön figyelmet szentel annak a ténynek, hogy a kis településeknek, falvaknak jelentősen eltérő igényeik, problémáik és vízióik vannak, mint a nyüzsgő, több tízezres lélekszámú városoknak. A cél megfelelő megoldásokat hozni bármilyen méretű és adottságú település számára, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt hozzájárulnak épített környezetünk fenntartható és jövőbe mutató fejlődéséhez.

A csaknem 1500 m²-es kiállítói térben a tervek szerint több mint 20 cseh, magyar, szlovák és román kiállító kap majd helyet megmutatva legújabb termékeiket, fejlesztéseiket. A kiállítással párhuzamosan szakmai előadások és panelbeszélgetések várják a látogatókat, például testvérvárosi együttműködésekkel, energiahetékonysági intézkedésekkel kapcsolatban.

 A szervezők közt megtalálható a Cseh Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, a budapesti CzechTrade iroda, a Brnói Regionális kereskedelmi Kamara, a Dél-Morva Innovációs Központ (JIC), az Óbudai Egyetem és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével (TÖOSZ), melynek éves küldöttgyűlése adja a program egyik fontos napirendi pontját. Partnerünk továbbá a BKIK, PMKIK, HBKIK és a MAKE.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tud egyszerűen, magyar nyelven is megtenni (a nyelvváltásra a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva van lehetőség). Link: https://cee-expo-b2b-forum.b2match.io/

Weboldal: https://www.cityforthefuture.com/hu/hungary2023