keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ajánlott pályázatírók

RF Consulting Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kert u 1 2/7
Telefonszám: +36 30 451 65 60
E-mail: info@rfconsulting.hu
Weboldal: www.rfconsulting.hu

Az RF Consulting Kft. 2011 februárjában kezdte meg működését családi vállalkozásként, melynek törekvése a kezdetektől fogva, hogy a vállalkozásokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket segítse abban, hogy pályázatok, közbeszerzési eljárások révén újabb bevételi forráshoz, tőkéhez jussanak.

Az RF CONSULTING KFT elsődleges célkitűzése, hogy hatékony, precíz és eredményes munkával összekötőként működjön a pályázatok kiírói és a szervezetek között. Munkánkkal azt kívánjuk elérni, hogy a legtöbb nyertes pályázattal elősegítsük az ügyfelek fejlődését, és egy olyan összehangolt és jó kapcsolatot építsünk a régió piaci szereplőivel, hogy segítségünkkel minél több elképzelés megvalósulhasson.

 

NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Pályázatfigyelés

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázati kiírásokat, felkutatja a pályázati forrásokat. Ezzel párhuzamosan naprakészen tájékoztatja Önt a projekt elképzeléseinek megfelelő aktuális pályázatokról

Pályázati tanácsadás

Konkrét projektötletek részletes kidolgozásával segítjük Partnereinket. Közös megbeszélés alkalmával egyeztetjük az elképzeléseket, feltérképezzük az előzetes esélyeket.

Pályázatírás, összeállítás

A rendelkezésünkre bocsátott információk alapján, valamint a szükséges dokumentumok beszerzését követően a teljes pályázati anyagot elkészítjük, a pályázati formanyomtatványokat kitöltjük, és határidőre benyújtjuk azokat.

Közbeszerzési eljárások előkészítése, lebonyolítása

Projekt menedzsment

•  A megvalósítási tevékenységek koordinálása. Az általános projektmenedzsment feladatok ellátása a projekt-megvalósítás során.

• adott projekthez tartozó pénzügyi elszámolás teljes körű lebonyolítása

• a közreműködő szervezettel való egyeztetések lebonyolítása,kapcsolattartás a partnerekkel,

• szerződések előkészítése,

• az előrehaladás dokumentálása, pénzügyi és szakmai jelentések, beszámolók készítése,

• monitoring tevékenység végzése

• nyilvánosság biztosítás a projekt alatt

• helyszíni ellenőrzésen való részvétel

Kiegészítő tevékenységek:

Rendezvényszervezés

Reklám tevékenység

Kiadványok, prospektusok készítése

Mérnöki tanácsadás

Tanulmányok, kutatások készítése

E-tanácsadói tevékenység

Üzleti tervek, cash-flow kimutatások készítése

 

TAPASZTALAT

A pályázatok elkészítése során számos területen nyújtottunk kimagasló szolgáltatást önkormányzati, civil szervezeti, vállalkozói és magánszemély ügyfeleink számára. Tapasztalattal rendelkezünk határon átnyúló, MVH által kiirt falugondnoki, LEADER, mikrovállakozás fejlesztési, vidéki örökségi, falumegújítási, Integrált közösségi és szolgáltató tér kialakítási, többfunkciós szolgáltató tér kialakítási, LEADER térségek közötti együttműködési, GOP, KEOP, NYDOP, BM, TÁMOP, TIOP, EEAC – Testvértelepülési kapcsolatok, munkaügyi központ által kiirt bértámogatási  pályázatok megításában és projektmenedzsment feladatok ellátásában, valamint a hozzá kapcsolódó közbeszerzési, nyilvánosság biztosítási, rendezvényszervezési feladatok ellátásában.

Jelenleg is előkészítés alatt állnak GINOP, TOP, VP, és KEHOP pályázatok ügyfeleink megbízásából a kiirás megjelenésére várva.

 

REFERENCIÁK

NYDOP 3.2.1/B-09 Közösségi közlekedési infrastrukturális beruházások (582 millió HUF)

LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatások (43 millió HUF)

KEOP 4.10.0/B/12 Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal (55 millió HUF)

LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatások (45 millió HUF)

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok – lokális színterek (9 millió HUF)

TÁMOP Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok – lokális színterek (20 millió HUF)

Mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével a 2012-es évben pályázat (21 millió HUF)

KEOP és egyéb pályázati forrásokból támogatott épületenergetikai, infrastrukturális beruházással megvalósuló fejlesztések