keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM MAX – befogadási határidőkkel kapcsolatos hirdetmény

A Széchenyi Beruházási Max és az Agrár Széchenyi Beruházási Max hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2022. november 30. befogadási határdátumig lehetséges. A Széchenyi Kártya MAX és Széchenyi Likviditási Hitel MAX hitelkonstrukciókra vonatkozó befogadás határidő is módosításra került (a korábbi 2022. november 11-ről) 2022. november 30-ára.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Széchenyi Kártya Program MAX Széchenyi Beruházási Hitel MAX és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciója esetén, a hitelkérelem regisztráló irodában, személyes ügyintézés keretében történő, hiánytalan benyújtására vonatkozó, a Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában rögzített befogadás határidő módosításra került a következők szerint: SZB MAX , az ASZB MAX, a Széchenyi Kártya MAX és Széchenyi Likviditási Hitel MAX hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2022. november 30. befogadási határdátumig lehetséges (előzetes időpont foglalás szükséges* 92/550-510)

A Széchenyi Kártya Program MAX egyéb konstrukcióira vonatkozó hitelkérelmek befogadására vonatkozó, Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában rögzített befogadás határidők változatlanok.

Ezúton felhívjuk figyelmüket arra, hogy a kérelmek regisztráló irodában történő befogadása nem automatizmus. A regisztráló irodákban a benyújtott kérelem egyes igénylési feltételeknek való megfelelésének ellenőrzésére és támogatási szempontú vizsgálatára kerül sor, amelynek eredményeképpen a kérelem elutasításra is kerülhet. A regisztráló irodai ellenőrzés eredményként a választott finanszírozóhoz továbbított kérelmek kapcsán a döntés meghozatala az adott finanszírozó döntési hatásköre, ott kerül sor a benyújtott kérelem érdemi, szakmai szempontú bírálatára. A választott pénzügyi intézmény közvetlenül értesíti a Vállalkozást az általa elvégzett bírálat eredményéről (jóváhagyás vagy elutasítás), illetve jóváhagyás esetén a hitel/lízingnyújtás feltételeiről.

 

*A KAVOSZ Zrt-t, illetve a megbízásából eljáró regisztráló irodát jogszabály, a termékekre vonatkozó Üzletszabályzat alapján nem terheli olyan kötelezettség, hogy meghatározott időintervallum belül személyes ügyintézésre időpontot biztosítson. A regisztráló irodák a foglaltság függvényében tudnak az ügyfelek részére személyes ügyintézésre időpontot biztosítani.