keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Prezentációs technikák a gyakorlatban – Gergics Dániel előadása

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Europe Direct Zala 2023.március 28–án Gergics Dániel előadásában „Prezentációs technikák a gyakorlatban” címmel ingyenes rendezvényt szervezett a téma iránt érdeklődők számára.

Gergics Dániel közel 20 év előadói tapasztalatával adta át tudását az egybegyűlteknek. Dániel 2018 elején sok száz nyilvános előadás után elhatározta, hogy professzionális szintre emeli Public Speaking (nyilvános beszéd) tudását, így Angliában elvégezte a Public Speaking Akadémiát, ahol 2019-ben 700 főből megválasztották az év nemzetközi előadójának. A kommunikáció mindig is nagyban dominált életében. 17 éves korától több hazai rádiónál, majd egy TV csatornánál is dolgozott. Emellett, a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán közgazdászként szerzett diplomát. Előadásaiban a tanulmányai során megszerzett tudását ötvözi a szakmai tapasztalatával.

Az interaktív előadás során a résztvevők hasznos információt kaptak a prezentációkészítésről, a sikeres előadások tippjeiről, valamint a kommunikációs technikákról, melyek hozzásegítenek az eredményes előadói készségek fejlesztéséhez.

A résztvevők hasznos gyakorlati tapasztalattal és tudással lettek gazdagabbak, kérdésikre szakmai választ kaptak.