keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Gastro Coaching a HR-ben – kreatív szemlélet a csapatfejlesztésben

2025. június 20-án Magyarszerdahelyen a Régi Csárdában különleges program valósult meg a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. 16 fő HR szakember egy rendhagyó workshop keretében ismerkedhetett meg a gastro coaching módszertanával, amely a humánerőforrás területén egyre nagyobb figyelmet kap.

A rendezvényt a szakmai kapcsolatépítés jegyében közösen szerveztük meg a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának szakembereivel, akiket vendégül is láttunk a programon.

A résztvevők nemcsak elméleti előadást hallgattak meg a témában, hanem egy gyakorlati, főzéssel egybekötött csapatépítő foglalkozáson is részt vehettek. A cél a networking és a jógyakorlat megosztás volt kötetlen formában.

A program során olyan kérdésekre kerestük a választ, mint:

  • Hogyan válhat az ételkészítés a csapatmunka és a belső motiváció fejlesztésének eszközévé?

  • Miként segíthet a coaching szemlélet a HR mindennapi kihívásaiban?

  • Hogyan alkalmazható ez a megközelítés a toborzásban és a megtartásban?

A programot Kiss Ágota Adrienne HR tanácsadó és tréner vezette, aki évtizedes tapasztalatával új szemléletet kínált a résztvevők számára.

A jó hangulat, a közös munka és a finom ételek minden résztvevő számára emlékezetessé tették az eseményt.

 Az esemény a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával, a Vállalkozásfejlesztési Program (NGM_SZERZ/173/3/2024_ZVKIK) keretében valósult meg.